Gulvbelegg

Gulvbelegg er et av våre fokusområder innen overflatebehandling. Vi legger alle typer gulv, men fokuserer særlig på gulvbelegg som parkett og laminat. Videre fokuserer vi på gulvbelegg som vinyl og linoleum. Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som tilbyr alt av overflatebehandling. Dette inkluderer at vi leverer produkter og tjenester innen overflatebehandling som maling, tapet og gulvlegging.

Vi fokuserer hovedsaklig på oppussingsprosjekter i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland, men kan også utføre oppdrag i Telemark og Buskerud. Nytt gulvbelegg av gamle rom kan gi gamle uttrykk et nytt liv med økt verdiøkning som resultat.

Kontakt byggtapetserer- og malerfirma Hans Furu for mer informasjon om gulvbelegg i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.

Gulvbelegg i forskjellige materialer

Vi legger gulv med ulike typer materialer. I tillegg vil byggtapetsering si at vi utfører gulvarbeid med tepper av forskjellige stoffer. Gulvbelegg som vinyl, linoleum og parkett er vanlige materialer å jobbe med. Vi er et byggtapetserer- og malerfirma som har svært høy estetisk sans. Dette sørger for at kundene våre blir fornøyde med det gulvbelegget som vi legger.


Når det gjelder gulvbelegg og overflatebehandling av våtrom er dette også tjenester vi utfører for våre kunder. Vi samarbeider godt med andre håndverkere ved arbeider. Dette er viktig for at sluttresultatet skal bli bra. Vi har også kunnskaper om andre faggrupper og samarbeider godt med disse i tilgrensede fagområder.