Legge tapet

Å legge tapet er noe de fleste kan klare på egenhånd, men det er en tidskrevende jobb med mye knot dersom man ikke har et godt håndlag eller tidligere erfaring. I tillegg er det ofte mønstre som skal hensyntas eller et ønske om å få mest mulig profesjonelt utseende i etterkant.

Hans Furu er et byggtapetser- og malerfirma med spesialkompetanse på alle typer overflatearbeider. Vi har hjulpet kunder i Oslo og Akershus med å legge tapet siden vår oppstart i 1979, og tilbyr også våre tjenester til oppdragsgivere i Hedmark og Oppland.

Ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor

Er vårt motto. Så uansett om du ønsker vår hjelp til å legge tapet på et barnerom, eller om det er ønskelig å få tapetsert store kontorlokaler - kan vi hjelpe. Vi har erfaring med alle typer tapet til de aller fleste forskjellige formål. Her kan nevnes våtromstapet, strie, mønstertapeter og også tapet som overmales.

Ofte er legging av tapet siste finish før man ferdigstiller rom/områder om man ikke medregner påfølgende listing. Vi har også solid kompetanse med alle andre overflater, og hjelper gjerne til dersom det er ønskelig at vi også skal utføre arbeider tilknyttet gulv, vegg, himling eller fasade. Om det skulle være behov har vi også gode samarbeidspartnere innen elektro og VVS, og vi har lang erfaring med å fungere som entreprenør og som prosjektkoordinator. Dette kommer våre oppdragsgivere til gode da vi kan fungere som kontaktpunkt for alle henvendelser.

Ta kontakt om du ønsker vår bistand med å legge tapet, eller vil høre mer om vårt tilbud.