Malerfirma

På utkikk etter et malerfirma som leverer flotte resultater? Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som tilbyr alle typer tjenester tilknyttet overflatebehandling - herunder også maling. Vårt motto er at ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor.

Vi har base i Oslo, men tilbyr våre tjenester som malerfirma også i hele Akershus, Oppland og Hedmark samt i deler av Telemark og Buskerud.

Fokus på sluttresultat og varige løsninger

Vårt renommé er basert på løsningene vi har levert, og med et sterkt fokus på flott finish, og ved å benytte gode løsninger og produkter av høy kvalitet vil våre løsninger også vare lenge før det blir behov for ny overflatebehandling.

Som malere er vi godt kjent med hvilke løsninger som egner seg best både for maling av nylagte overflater samt ved remaling/restaurering av gamle overflater, og det finnes ikke materialer vi ikke kan jobbe med.

Noen tjenester vi tilbyr i tillegg til å være malerfirma

Vi har flere dyktige gulvleggere blant våre ansatte, og kan hjelpe med alt fra tepper og fliser, til parkett og tregulv. Vi kan også hjelpe til med å bygge opp eller restaurere terrasse, og andre enkle snekkeroppdrag.

Med erfaring som malermester og byggtapetserer som strekker seg tilbake til 1979 har vi også et stort nettverk med håndverkere, og vi har også solid erfaring med å påta oss totalentrepriser ved oppussing og dermed være eneste kontaktpunkt.

Se gjerne noen av arbeidene vi har utført på vårt galleri, eller ta kontakt om du ønsker å benytte vårt malerfirma.