Malermester og maler

Hans Furu er en malermester som holder til på Skullerud i Oslo. Vi opererer hovedsakelig i Oslo og Akershus, men utfører også arbeider i Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark. Som et byggtapetser- og malerfirma tilbyr vi alt av overflatebehandlinger både innendørs og utendørs. Vi kan også hjelpe til med terrasser eller legging av forskjellige typer gulv.

Malermester spesialisert på oppussing og rehabilitering

Som maler og malermester har vi spesialisert oss på totale oppussingsprosjekter og rehabilitering. Vi har også meget flinke gulvleggere som er spesialister på teppeløpere, treppeløpere og innfelling av border etc. Siden vi har hovedkompetanse som malerfirma, har vi også kontakt med dyktige snekkere, rørleggere, elektrikere etc., slik at vi kan ta på oss hele totalentrepriser. For oss som byggtapetsering- og malerfirma er dette en stor fordel.

Når et malerfirma kan påta seg det som normaltsett krever kontakt med tre-fire forskjellige håndverkere, trenger du med oss, kun én leverandør. Vi er dermed et smart valg uansett om det bare er behov for maling av en vegg, eller om du ønsker mer omfattende arbeider utført og et flott sluttresultat.

Ta kontakt med våre malermestere om du søker etter en maler i Oslo, Akershus, Hedmark eller Oppland!

Vårt malerfirma ble startet i 1979 av Hans Furu, spennvidden for vårt malerfirma er alt fra større prosjekter til små skadejobber. Vårt motto er: INGEN FOR SMÅ OG INGEN FOR STORE!