Rehabilitering

Byggtapetserer- og malerfirma Hans Fure er spesialist på rehabilitering av totale oppussingsprosjekter. Det at vi er spesialist på rehabilitering i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland - betyr at vi tar hånd om alt som følger rundt en total rehabilitering og oppussing av en overflate. Ved behov kan vi også påta oss selve totalentreprisen. Det betyr at for eksempel ved oppussing av bad, eller kjøkken så forholder du deg kun til oss, ikke 3 eller 4 forskjellige håndverkere.

Rehabilitering av overflater

Rehabilitering og oppussing av overflater kan innebære maling, tapetsering eller legging av gulv. Når det gjelder legging av gulv har vi spesialister på teppeløpere, treppeløpere og innfelling av border. Vi har god kontakt med andre håndtverkere så vi kan påta oss hovedansvaret for jobben.

For deg som kunde blir det mindre å holde styr på. Dette betyr at vi leverer svært høy kvalitet på alt av overflatebehandling. I tillegg samarbeider vi godt med andre håndverkere som snekkere, rørleggere og elektrikere. Godt samarbeid mellom ulike yrkesgrupper er helt nødvendig for at resultatet på en overflate skal bli bra.

Vi utfører hovedsakelig rehabilitering og oppussing av overflater i Oslo og Akershus, men vi kan også også utføre rehabilitering av overflater i Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark.

Ta kontakt med oss dersom du har behov for rehabilitering i Oslo, Akershus, Hedmark eller Oppland!