Byggtapetsering og tapetsering

Tapetsering er en av tjenestene våre innen overflatebehandling som vi utfører for våre kunder. Hans Fure er et byggtapetserer- og malerfirma som tilbyr alt av overflatebehandling. Dette inkluderer at vi leverer produkter og tjenester innen overflatebehandling som maling, tapet og gulvlegging. Vi legger også alle typer gulv, men fokuserer særlig på gulvbelegg som parkett og laminat.

Vi fokuserer hovedsakelig på oppussingsprosjekter i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland, men kan også utføre oppdrag i Buskerud og Telemark. Tapetsering av gamle rom kan gi gamle uttrykk et nytt liv med økt verdiøkning som resultat.

Byggtapetsering

Byggtapetsering vil si at vi tapetserer vegger med ulike typer materialer. I tillegg til byggtapetsering utfører vi gulvarbeid med tepper og annet gulvbelegg. Gulvbelegg som vinyl, linoleum og parkett er vanlige materialer å jobbe med. Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som har svært høy estetisk sans. Dette sørger for at kundene våre blir fornøyde.

Når det gjelder tapetsering og overflatebehandling av våtrom er dette også tjenester vi utfører for våre kunder i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. Vi samarbeider godt med andre håndverkere ved arbeider. Dette er viktig for at sluttresultatet skal bli bra. Vi har også kunnskaper om andre faggrupper og samarbeider godt med disse i tilgrensede fagområder.