Tepper som gulvbelegg

Legging av tepper og teppegulv er blant våre tjenester innen overflatebehandling. Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som tilbyr alt av overflatebehandling. Dette inkluderer at vi leverer produkter og tjenester innen tepper. Vi leverer også produkter og tjenester innen overflatebehandling som maling, tapet og gulvlegging.

Vi legger alle typer gulv, men fokuserer særlig på gulvbelegg som parkett og laminat og tepper, da dette er oppdrag vi ofte engasjeres for. Vi fokuserer hovedsakelig på oppussingsprosjekter i Oslo og Akershus, men utfører også oppdrag i Hedmark og Oppland. Om du holder til i Buskerud og Telemark kan du også ta kontakt da vi også kan komme dit om oppdraget er stort eller vi har tid til å påta oss ekstra arbeid. Legging av nye tepper i gamle rom kan gi gamle uttrykk et nytt liv med verdiøkning for boligeier som resultat.

Kontakt byggtapetserer- og malerfirma Hans Furu for mer informasjon om tepper som gulvbelegg i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.

Teppegulv i ulike materialer
Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som legger teppegulv, gulv av linoleum og vinyl. I tillegg kan vi legge parkettgulv og designgulv. Gulvbelegg som vinyl, linoleum og parkett er vanlige materialer å jobbe med. Hans Furu er et byggtapetserer- og malerfirma som har svært høy estetisk sans. Dette sørger for at kundene våre blir fornøyde.

Når det gjelder tapetsering og overflatebehandling av våtrom er dette også tjenester vi utfører for våre kunder. Vi samarbeider godt med andre håndverkere ved arbeider. Dette er viktig for at sluttresultatet skal bli bra. Vi har også kunnskaper om andre faggrupper og samarbeider godt med disse i tilgrensede fagområder.