Totalentreprise

Byggtapetserer- og malerfirma Hans Furu har spesialisert seg på totalentrepriser på oppussingsprosjekter og rehabiliteringsprosjekter. Siden vi har hovedkompetanse som malerfirma, har vi kontakt med dyktige snekkere, rørleggere og elektrikere. Dette gjør oss i stand til å påta på oss store prosjekter og totalentrepriser.

Vi påtar oss ansvar for totalentreprise i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. I tillegg tilbyr vi totalentrepriser i Telemark og Buskerud.

For våre kunder er dette en stor fordel, da de kun trenger å forholde seg til oss som kontaktperson. Når et malerfirma kan påta seg det som normalt sett krever kontakt med tre-fire forskjellige håndverkere, trenger du med oss, kun én leverandør.

Kontakt byggtapetserer- og malerfirma Hans Furu for mer informasjon om totalentrepriser.

Malerfirma siden 1979

Vårt malerfirma ble startet i 1979 av Hans Furu, og spennvidden for vårt malerfirma er alt fra større prosjekter til små skadejobber. Vårt motto er: INGEN FOR SMÅ OG INGEN FOR STORE!

Vi holder til på Skullerud i Oslo, og flest oppdrag utfører vi i Oslo og Akershus, men vi utfører også arbeider i Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark. Vi er et byggtapetser- og malerfirma som tilbyr alt av malertjenester. I tillegg til vanlige malertjenester utfører vi alt av overflatebehandling. Eksempler på overflatebehandling som vi utfører for våre kunder er maling av vegger, legging av gulv, alt tilknyttet terrasse og også enkle snekker og tømrertjenester.

Ta kontakt om du ønsker Hans Furu til å stå for totalentreprise i Oslo, Akershus, Hedmark eller Oppland.