Vi er et allsidig malerfirma

Hans Furu AS ble startet av Hans Furu i 1979, og har siden den gang utført et bredt spekter av oppdrag innen maling, byggtapetsering og gulvlegging. Vi tilbyr alt innen overflatebehandling, og tar på oss alt fra småjobber til store prosjekter. For oss er ingen jobber for små eller for store.

Majoriteten av våre kunder er lokalisert i Oslo og Akershus, men vi tar også oppdrag i Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland.

Spesialist på maling og gulvlegging

Som malerfirma er vi spesialister på totale oppussingsprosjekter og rehabilitering. Hos oss jobber i dag mange håndverkere som har lang erfaring på sine felt. Vi har også meget dyktige gulvleggere som spesialiserer seg på teppeløpere, trappeløpere, innfelling av border og lignende.

Vi koordinerer større prosjekter

I tillegg til at vi har høy faglig kompetanse på alt innenfor vårt eget fagfelt, har vi dyktige samarbeidspartnere innenfor andre håndverksfag. Vi samarbeider blant annet med snekkere, elektrikere og rørleggere, noe som gjør oss i stand til å koordinere hele prosjekter. Dette er trygt og enkelt for deg som kunde, da du kun har oss som kontaktpunkt under hele prosessen. Vi garanterer profesjonelt utført arbeid, både fra oss og våre partnere og underleverandører.

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud!