Referanser

Siden vi startet opp i 1979 har vi utført en rekke små og store prosjekter for både privatpersoner og bedrifter i Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud, Telemark og Oppland. For oss er ingen jobber for små eller for store, og vi har derfor bred erfaring fra en rekke varierte oppdrag.

Vår spesialkompetanse er på alt innen maling og gulvlegging. I tillegg har vi samarbeidspartnere som kan bistå på oppgaver som ikke går inn under vårt kompetansefelt.

Her kan du lese om noen av arbeidene vi har gjort for våre kunder. Dersom du har et oppussing- eller rehabiliteringsprosjekt du vil at vi skal se på, vil vi gjerne at du tar kontakt.

Tømrerkompaniet AS

Tømrerkompaniet AS er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. Vi bistår Tømrerkompaniet med alt av malerarbeid i forbindelse med bygging av nye eneboliger og andre boligprosjekter.

Fleksibelt og pålitelig malerfirma

For Tømrerkompaniet er det avgjørende at malerarbeidet leveres raskt og holder høy kvalitet, slik at boligkjøperne kan flytte inn til avtalt tid. Vi er fleksible og strekker oss langt for å innfri den enkelte kjøpers ønsker, enten det dreier seg om veggtapetsering eller maling av kontrastvegg.

Her kan du lese mer om å benytte oss som malerfirma.

Ammerudlia Borettslag

Vi har lang erfaring med arbeid i forbindelse med ulike skader på boliger, og har i mange år utført skadeoppdrag for Ammerudlia Borettslag. Her har vi tatt hånd om forskjellige rehabiliteringsjobber, blant annet ved vannskader, brannskader og skader etter innbrudd.

Vi koordinerer skadeutbedringsprosjekter

Under oppdragene vi har hatt for Ammerudlia Borettslag har det ofte vært behov for å samarbeide med blant annet rørleggere og elektrikere. Ettersom vi har hovedansvaret for prosjektene vi håndterer i borettslaget, er det vi som henter inn de håndverkere som oppdraget krever.

Ved skadeoppdrag for Ammerudlia Borettslag forholder vi oss ofte også til en ekstern takstmann. Når en skade har oppstått får vi som regel en takstrapport tilsendt på mail, og gjør deretter avtaler om utbedring direkte med innehaver av leiligheten. Ved skader der takstmann ikke er involvert, tar vi kommunikasjonen direkte med boligeier for rask og smidig håndtering.

Kjeldås Eiendomsutvikling

Kjeldås Eiendomsutvikling AS driver med eiendomshandel og eiendomsutvikling. For dem har vi hatt en rekke oppdrag knyttet til rehabilitering og oppussing av både leiligheter og oppganger. Under disse oppdragene står vi som oftest for re-maling av overflater før utleie. Vi har alltid tett kommunikasjon med Kjeldås Eiendom for å garantere at eiendommene får det uttrykket de ønsker.

For Kjeldås Eiendomsutvikling utfører vi både store og små oppdrag, fra mindre serviceoppdrag til rehabilitering av bygårder.

Les mer om hva vi kan tilby innen rehabilitering her.

Fred Olsen & Co AS

Fred Olsen & Co AS driver innen shipping, og har kontorer i Oslo sentrum. I deres lokaler har vi hatt ansvar for omgjøring av kontorene. Vi har utført mye gulvarbeid, og blant annet byttet tepper og belegg. Vi har også stått for alt av oppussing og malerarbeid.

Underveis i prosessen har vi hatt tett kontakt med Fred Olsen, for å sikre optimal funksjonalitet på deres kontorfasiliteter og et resultat som dekker deres behov.

Kontakt oss

Har du behov for en kompetent og pålitelig samarbeidspartner til utførelse av små og store male- eller gulvleggingsoppdrag? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.