Våre tjenester

Vi tilbyr alle tjenester man kan forvente av en byggtapetserer- og malerbedrift, men vi har også ansatte med spesialkompetanse på å legge gulv samt også en tømrer. Dette i kombinasjon med våre samarbeidspartnere innenfor elektro og rørleggerfaget gir oss muligheten til å tilby alt fra malerjobber for fasader til totalentrepriser innenfor oppussing eller nyoppføringer av små til mellomstore hus/bygg. Vårt motto er: "Ingen for små og ingen for store!"

Vi består i dag av 6 malere, 1 malermester, 3 gulvleggere, 4 malere/gulvleggere og 2/3 kontorpersonale. I tillegg har vi en tilknyttet tømrer vi kan benytte ved behov.

Våre fortrinn

Alle våre ansatte er særdeles kompetente innenfor sitt fagfelt og har også solid erfaring med tilknyttede fagfelt, og våre ansatte er vårt sterkeste fortrinn. Det er disse personene som sikrer resultatene som overgår forventninger, og som har gitt oss vårt gode renommé. Dette har gitt oss oppdrag i et av Norges mest populære turiststrøk Aker Brygge, og vår ekspertise har også vært benyttet på Stortinget.

Hans Furu AS ble startet allerede i 1979, og er derfor også et firma med mange prosjekter bak oss som vi har lært av. Dette gjør at vi i dag har muligheten til å fungere som entreprenør, og dermed å være ett kontaktpunkt uansett om det er en liten eller en stor jobb som man behøver å få utført.

Les mer om våre tjenester nedenfor eller i listen til høyre, eller ta kontakt om du har spørsmål om vi kan hjelpe deg.