Gulvleggere i Oslo og Akershus

Når du skal få lagt nytt gulv, burde du velge en aktør med høy faglig kompetanse innenfor sitt felt. Våre dyktige gulvleggere har lang erfaring, og er godt oppdatert på håndverk og regler innenfor faget. Lar du oss ta hånd om leggingen av ditt gulv, får du et pent resultat med optimal funksjonalitet og holdbarhet.

De fleste av våre oppdrag innen gulvlegging er lokalisert i Oslo og Akershus, men vi tar også på oss prosjekter i Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland.

Vi legger alle typer gulv

Vi kan legge de fleste typer gulv, men fokuserer spesielt på parkett, laminat, vinyl og linoleum. I tillegg kan vi legge tepper og teppegulv. Vi legger gulv som ser estetisk flotte ut og som svarer til det uttrykket du ønsker deg i din bolig.

Vi tilbyr også behandling av alle typer overflater. Les mer om overflatebehandling her.

Godt arbeid til rett tid og pris

Det viktigste for oss er å alltid levere profesjonelt utført arbeid, slik at våre kunder får gulv som varer i mange år fremover. Gulv er ikke noe man ønsker å skifte ut så ofte, og derfor er det viktig at det endelige resultatet holder høy kvalitet og leveres til den tiden du som kunde er blitt forespeilet.

Samtidig er det viktig for oss å tilby konkurransedyktige priser på arbeidet som utføres. Prisen skal svare til den kvaliteten som leveres, men allikevel oppleves som fornuftig av våre kunder.

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud på gulvlegging i Oslo eller Akershus!