Spesialister på oppussing av baderom i Oslo og Akershus

Vi i Hans Furu spesialiserer oss på totale oppussingsprosjekter og rehabilitering, og har høy kompetanse på oppussing av baderom. Vi har god kjennskap til gjeldende standarder og lovverk, og leverer profesjonelle oppussingstjenester til våre kunder i Oslo og Akershus.

Totalleverandør av oppussingstjenester

Velger du å la oss ta hånd om oppussingen av ditt baderom, koordinerer vi hele prosjektet fra start til slutt. Du vil få én person hos oss å forholde deg til, og vi styrer prosjektet og henter inn håndverkere fra ulike fagfelt når dette er nødvendig.

Under hele prosjektet vil vi ha tett dialog med deg. Det viktigste for oss er naturligvis at baderommet som leveres svarer til dine ønsker og forventninger.

Profesjonell og forskriftsmessig oppussing av baderom

Oppussing av bad er en kostbar affære. Derfor er det viktig at resultatet som leveres er holdbart og kvalitetssikret, og at jobben er forskriftsmessig utført. Vi sørger for at nødvendige godkjenninger er på plass på forhånd og at korrekt dokumentasjon foreligger etter at arbeidet er fullført.

Ettersom vi har lang erfaring med baderomsoppussing kommer vi også gjerne med anbefalinger om løsninger som vil egne seg godt for ditt baderom. For at prosessen skal være mest mulig smidig vil vi gjerne at du tar med skisser av badet, med mål og relevante elementer som sluk, dør og vinduer tegnet inn. Dette gjør oss i stand til å bedømme omfanget av arbeidet, og lar oss komme raskt i gang med oppussingen av ditt bad.

Går du med planer om å pusse opp ditt baderom? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale og en uforpliktende befaring.