Oppussing av kjøkken i Oslo og Akershus

Som spesialister på totale oppussingsprosjekter og rehabiliteringer, har vi lang erfaring med oppussing av kjøkken. Vi utfører oppussing av kjøkken for kunder i Oslo og Akershus.

Pålitelig og profesjonell aktør

Å pusse opp kjøkkenet er ofte en kostbar investering, og det er derfor viktig å velge en pålitelig og profesjonell aktør til å ta hånd om prosjektet. Da vet du at jobben blir utført etter gjeldende krav og forskrifter, og at du får et varig resultat av høy kvalitet.

Vi i Hans Furu er spesialister på alt knyttet til maling og gulvlegging. I tillegg har vi et bredt nettverk av samarbeidspartnere innenfor andre fagfelt, slik at vi er i stand til å stille som totalleverandør av oppussingstjenester.

Tett dialog under hele prosessen

Det finnes ingen fasitsvar på hvordan du skal pusse opp ditt kjøkken. Derfor er det viktig for oss å ha tett dialog med deg både før, underveis og etter at oppussingen er utført. På denne måten er vi sikre på at vi får med oss innspill fra deg, og at det endelige resultatet blir slik du har sett for deg. Vårt mål er at du skal få det kjøkkenet du ønsker deg til avtalt tid og pris.

Trenger du hjelp med oppussing av ditt kjøkken? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.