Overflatebehandling i Oslo og Akershus

Helt siden vi startet opp i 1979 har vi spesialisert oss på overflatebehandling, og dette er fremdeles et viktig satsingsområde for oss i dag. Vi jobber stadig med å utvikle vår kompetanse og våre metoder, for å kunne tilby overflatebehandling av høy kvalitet til våre kunder.

Vi tar i hovedsak oppdrag knyttet til overflatebehandling i Oslo og Akershus, men kan også levere våre tjenester i Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland.

Vi behandler alle typer overflater

Overflater kan være så mangt, men det finnes ikke den overflate vi ikke kan behandle. Vi har opparbeidet oss mye kunnskap om ulike overflater, og tilbyr et bredt utvalg av behandlinger for at våre kunder skal kunne få den finishen de ønsker seg.

Blant flatene vi har god erfaring med er alle typer gulv, vegger og himlinger. Vi behandler både nye overflater og flater som tidligere har blitt behandlet. Vi har også god kunnskap om hvordan ulike overflatebehandlinger reagerer med hverandre. Derfor garanterer vi at vi alltid leverer et perfekt resultat.

Serviceinnstilte og dyktige håndverkere

Våre serviceinnstilte håndverkere står klare til å ta imot din henvendelse. Vi kan tilby profesjonell rådgivning og kommer gjerne på befaring av dine overflater.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende samtale.