Rehabilitering av baderom

Dersom du ønsker å oppgradere og modernisere ditt eldre baderom, tilbyr vi rehabilitering av bad. Ved å la oss ta hånd om ditt rehabiliteringsprosjekt, får du et flott og funksjonelt baderom, levert etter alle regler og forskrifter. Vi er gjerne behjelpelige med å sende inn nødvendige søknader, og sørger for at korrekt dokumentasjon foreligger i etterkant. Ved totalrehabilitering får du 10 års våtromsgaranti på ditt bad.

Vi tar på oss prosjekter knyttet til rehabilitering av baderom i Oslo og Akershus.

Din totalleverandør av baderom

Vi samarbeider med dyktige håndverkere innenfor alle relevante fagfelt, og dette gjør oss i stand til å stille som totalleverandør av baderom. Det innebærer at du kun får oss å forholde deg til, slik at prosessen blir smidig og oversiktlig for deg som kunde.

Vår lange erfaring med oppussing og rehabilitering gjør oss i stand til å komme med gode råd og anbefalinger om hvordan du kan få mest mulig ut av ditt baderom. Vi leverer et ferdig bad basert på dine ønsker og behov, til avtalt tid og pris.

Vi tar på oss små og store oppdrag

For oss er ingen oppdrag for små eller for store. Selv om vi er i stand til å ta på oss større rehabiliteringsprosjekter, utfører vi også mindre jobber, for eksempel reparasjoner og mindre omfattende utbedringer. Uansett hva du ønsker gjort på ditt baderom, garanterer vi profesjonell og effektiv utførelse.

Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring. Kontakt oss for å gjøre en avtale.