Rehabilitering av kjøkken

Vi har høy kompetanse på rehabilitering og utskiftning av kjøkken. Med spesialkompetanse på maling og gulvlegging samt lang erfaring med totale rehabiliteringsprosjekter, sørger vi for at du får realisert ditt kjøkkens potensial. Våre dyktige håndverkere bistår gjerne med råd og ideer for hvordan ditt kjøkken kan settes sammen på en best mulig måte. Vi utfører rehabilitering av kjøkken for kunder i Oslo og Akershus.

Totalleverandør av rehabiliteringstjenester

Vi stiller gjerne som totalleverandør når du skal rehabilitere ditt kjøkken. Under rehabiliteringsprosjekter vil det kreves at det hentes inn spesialister fra ulike fagfelt, for eksempel elektrikere og rørleggere. Ettersom vi har gode samarbeid med dyktige håndverkere fra alle relevante felt, kan vi hente inn disse når det er nødvendig. Dermed får du kun oss å forholde deg til, mens vi koordinerer prosjektet fra begynnelse til slutt.

Tett og god dialog

For at du skal få det kjøkkenet du ønsker deg, vektlegger vi tett og god dialog med deg både innledningsvis og underveis i prosessen. Vi er åpne for eventuelle endringer underveis, og gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal få et kjøkken med det utseendet og den funksjonalitet du forventer. Dette skal naturligvis leveres til avtalt tid og pris.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på oppussing av ditt kjøkken.