Renovering av kjøkken

Kjøper man et oppussingobjekt eller overtar en eldre bolig, er det ofte man ønsker å rive ut alt og bygge opp kjøkkenet etter eget ønske. Det å kunne designe et kjøkken og bestemme hvor alle elementene skal stå, gir et resultat man føler et eierskap til. Setter du bort jobben til oss, sørger vi for et sluttresultat som er i samsvar med det vi ble enige om, og et solid kjøkken som kan stå i mange år.

Vi hjelper deg med å tegne opp kjøkkenet

Det kan være vanskelig å se for seg den beste planløsningen på kjøkkenet. Benytter du deg av oss, vil du få god, faglig veiledning og råd. Våre håndverkere kan raskere se smarte kjøkkenløsninger som tar hensyn til både plassbesparelse og ditt budsjett.

God kommunikasjon i hele renoveringprosessen

Vi vektlegger god dialog i startfasen og under hele prosjektet. Dersom det oppstår noe under byggeprosessen, vil vi holde deg informert og vi vil alltid lytte til dine innspill. Det er viktig for oss at du blir fornøyd.

Vi har den erfaringen som trengs for at du skal få ditt spesiallagde kjøkken utført av dyktige håndverkere.

Gratis befaring for renovering av ditt kjøkken

Kontakt oss for en gratis befaring og et uforpliktende prisoverslag. Vi kommer på besøk og gir kostnadsoverslag og tidsestimat på prosjektet.